Het verhaal van Hondenkatvoer

Berry en Anita bij Quackenbosch teckels met puppys

Hallo daar!

Wij zijn Anita en Berry van Zeist, trotse eigenaars van Teckelkennel van het Quackenbosch.

Laat ons je een beetje meer vertellen over wie we zijn en waarom we zo gepassioneerd zijn over Cenaturiovoer.

Al ruim 2 jaar zijn onze teckels, de liefhebbende bewoners van onze kennel, overgestapt op Cenaturiovoer. Deze verandering heeft niet alleen hun gezondheid en vitaliteit verbeterd, maar heeft ook ons leven als fokkers verrijkt.

Voor ons staat de gezondheid en het welzijn van onze teckels altijd op de eerste plaats. We streven er altijd naar om hen de best mogelijke voeding te geven, en dat is precies waar Cenaturiovoer in beeld kwam. Na uitgebreid onderzoek en persoonlijke ervaringen waren we overtuigd van de voordelen van dit hoogwaardige voer voor onze geliefde honden.

Door de positieve resultaten die we zagen bij onze eigen teckels, groeide het verlangen om dit geweldige product te delen met andere huisdierliefhebbers. We zijn ervan overtuigd dat elk huisdier het verdient om gezond en gelukkig te zijn, en we willen onze kennis en ervaringen gebruiken om andere huisdiereigenaren te helpen hetzelfde te bereiken

Dat is waarom we besloten hebben om Cenaturiovoer te gaan verkopen. Niet alleen omdat het de gezondheid van onze teckels heeft verbeterd, maar ook omdat we geloven in de kracht van dit voer om het leven van huisdieren over de hele wereld te verbeteren.

We zijn ontzettend blij dat we de kans hebben om onze passie voor gezonde voeding te delen en om andere huisdieren te helpen het beste uit het leven te halen. We heten je van harte welkom bij webshop Hondenkatvoer.nl en/of Teckelkennel van het Quackenbosch en kijken ernaar uit om je te helpen jouw huisdier te laten stralen met Cenaturiovoer

 

Wilt u advies over het voer van Cenaturio en welke soort u het beste kunt geven?

Neem dan Contact met ons op zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen/adviseren.

Vonya van het Quackenbosch
Uithangbord van Teckelkennel van het Quackenbosch
Mooie kopfoto van Vonya van het Quackenbosch